Тони Стораро за Емрах: Той има добра душа, но просто е много по-импулсивен

Родителят е категоричен, че няма да се откаже, докато не види пълната промяна у малкия си син

https://goreshto.net/goreshto/toni-storaro-za-emrah-toy-ima-dobra-dusha-no-prosto-e-mnogo-po-impulsiven/138709 Goreshto.net
Тони Стораро за Емрах: Той има добра душа, но просто е много по-импулсивен

Родителят е категоричен, че няма да се откаже, докато не види пълната промяна у малкия си син

Тони Стораро смята, че е време да вкара малкия си син Емрах в правия път. Според Човека глас, Емрах, който все пак напоследък не е сразявал с изцепки, ще стане зрял и разумен, като се задоми и създаде поколение. Макар към днешна дата да живее като млад и желан ерген, без кой знае какви отговорности, то е сигурно, че сватбата не му мърда. Баща му дори вече се е захванал за оглежда булка за наследника. 

Той мечтае да види малкия си син със стабилна кариера и семейство като батко си Фики. В този ред на мисли е категоричен, че няма да се откаже, докато не види пълната промяна на Емрах.

 

Последните интервюта на Човека глас не минават без въпроса „Възпитавал сте по един и същ начин синовете си, но са много различни. Защо?“. Макар вече отдавна да е минал пубертета, Емрах до неотдавна сюрпризираше фамилията си с някой скандал с гадже или колега, хвалеше се с високите скорости, които развива с луксозния си автомобил, или пък дразнеше обществеността с ненужни демонстрации на финансови възможности.

Предвид, че е на 21 години, роднините му вече не могат да извинят поведението му с невъздържаността, присъща за младостта. Затова баща му и брат му открито изразяват несъгласието си с постъпките му, но все пак подчертават, че е тръгнал по правия път.

„Той има добра душа, но просто е много по-импулсивен. Не мисли толкова много, преди да направи нещо. Типично за новото поколение. Може да те обиди, без да помисли какво ще последва, или да направи някаква постъпка, за която ще съжалява“, сподели наскоро Фики.

 

Не пропусна да допълни, че важното е, че Емрах се замислял след грешките си. Да ги съзре пък му помагали всички във фамилията и най-вече таткото Тони Стораро, батко му и кака му, както Емрах нарича жената на брат си.

 

„Надявам се да влезе в час в най-скоро време. Тръгнал е по правилния път“, сподели Фики. Според него участието на брат му в танцовото състезание „Денсинг Старс“, е имало силно благоприятен ефект, тъй като Емрах станал по-дисциплиниран и организиран.

 

Зрителите обаче си спомнят и за момента, в който Емрах се прояви като настойчив ухажор на танцовата си партньорка, която се принуди да му обясни в ефир границите при съвместната им работа.

 

Преди това пък той прикова вниманието с онлайн скандал с рапъра Наско Колев и скандалната раздяла с колежката си Тези Александрова, като в панаира бе намесен и бащата Тони Стораро. Самият той наскоро изтъкна, че ще се бори със зъби и нокти, докато Емрах влезе в правия път.

 

Човека глас е оптимист, че малкият му син вече ще се държи като зрял и разумен мъж. Знае, че душата му е добра.

„Той не може да бъде хептен лош, защото носи моята кръв. Лъвът не ражда котки“, сподели наскоро Тони, подчертавайки, че Емрах ще се промени, дори в личен план. Сега той може да има имидж на плейбой, но и малкият Стораро ще се задоми. И по всичко личи, че този момент не е в далечно бъдеще.

 

„Ще се жени, няма страшно! Казал съм му да започне да си търси сериозна приятелка. Като нямаш за какво да живееш… Като нямаш цел, никой не те чака вкъщи, всички ти казват, че си много велик, защото си на върха, но като изпаднеш в беда, никой не остава“, разсъждава Тони Стораро.

 

Емрах е млад, известен и се перчи, което се харесва на жените. Баща му обаче не се уморява да му обяснява, че тъкмо защото носи популярно име, всичко, което направи се гледа под лупа. В този ред на мисли, трябва да е пример за младежите, които са му фенове. Човека глас изтъквал пред малкия си син още, че самият той е постигнал всичко, което има, единствено и само с работа, култура и възпитание.

 

„Разправяш, разправяш, но не могат веднага да те разберат. Ще се борим със зъби и нокти за нашите деца, пък ще стане все някой ден“, изразява надежда Стораро. Певецът е строг баща и думата му тежи пред синовете му. Затова е убеден, че Емрах ще стане за пример като брат си Фики.

Източник: Уикенд 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.