ТОП предложенията на Техномаркет – уреди, с които ще готвиш бързо и лесно

https://goreshto.net/goreshto/top-predlozheniyata-na-tehnomarket-uredi-s-koito-shte-gotvish-barzo-i-lesno-4/133319 Goreshto.net
ТОП предложенията на Техномаркет – уреди, с които ще готвиш бързо и лесно

За кулинарите, които държат да готвят бързо, здравословно и вкусно за цялото семейство, са офертите за уреди Philips в Техномаркет, които пристигат със сериозна Великденска отстъпка и опция за покупка на изплащане. 

 

В мултикукъра PHILIPS HD2151/40, само за 319.00 лв., могат да се приготвят невероятни ястия, благодарение на 34-те предварително зададени програми, 18 защитни системи за безопасност, както и 3-те персонализирани програми.

 

За онези, които търсят алтернатива на вредните пържени храни и опция за здравословни пържени картофки, риба или кюфтета, е AIR FRYER PHILIPS HD9867/90, който е с технология Smart Sensing, както и с технологията, благодарение на която продуктите се обработват с горещ въздух, а не с мазнина. Към него е предвидена и книжка с рецепти, а всичко това на перфектната цена от 579 лв.

За многолюдните фамилии Техномаркет е предвидил AIR FRYER PHILIPS HD9875/90, който е с капацитет 8,3 л., мощност 2200W, програми за автоматично готвене и 22 в 1 функции за готвене, на впечатляващата цена от 649 лв. или за 20.01 лв./месец

на изплащане с 48 вноски.

 

 

Разгледай ТОП предложенията на Philips и вземи сега еърфрайър и мултикукър от Техномаркет на суперизгодни цени и на изплащане с 0% лихва!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.