Тото от „Скандау“ спира с музиката

Към днешна дата се изявява основно като водещ

https://goreshto.net/goreshto/toto-ot-skandau-spira-s-muzikata/111926 Goreshto.net
Тото от „Скандау“ спира с музиката

Към днешна дата се изявява основно като водещ

Рапърът Йонислав Йотов, известен като Тото от "Скандау", реши да сложи край на своята музикална кариера след създаването на подкаста.

 

В момента Тото се фокусира най-вече на воденето на подкаста си. Проектът му се развива успешно и привлича широка аудитория. Сред гостите му са били известни личности като Димитър Бербатов и Слави Трифонов. В момента Тото е на турне и обикаля из по-големите градове в страната, където представя шоуто си на живо пред публика.

 

„Боже, вчера беше велик ден за мен! И ще го помня винаги, обещавам! Две хиляди човека за подкаст на живо!  Уау, та това си е лудост! А сега като гледам снимките и виждам толкова смях и усмивки, съм щастлив и зареден за следващите дати! Благодаря ви, хора, благодаря, че сте с мен в тази щуротия!“, вълнува се победителят от „ВИП Брадър”.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.