Това близнаците на Калина Крумова и Боби Турбото ли са?

Бившата депутатка публикува снимка на две торти

https://goreshto.net/goreshto/tova-bliznacite-na-kalina-krumova-i-bobi-turboto-li-sa/119712 Goreshto.net
Това близнаците на Калина Крумова и Боби Турбото ли са?

Бившата депутатка публикува снимка на две торти

Малко след сватбата си с актьора Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото през юни 2022 г., бившата депутатка Калина Крумова изглеждаше видимо наедряла. Но след като признание за бебе така и не дойде,  тези дни Крумова хвърли бомбата в социалните мрежи като публикува две снимки на торти за бебешки рожден ден, гарнирани с мило послание към децата.

 

Едната от снимките е със свещичка с цифрата 1, а втората – с надпис „Добре дошли“. Тортите са за рождения ден на близнаците Дария и Николай, но дали са на Калина Крумова и мъжа й Боби Турбото, така и не става ясно.

 

 

Ако обаче наистина са техни наследници, то това означава, че Калина наистина е била бременна на сватбата си и е успяла цяла година да опази в тайна раждането на близнаците. Името на момчето обаче е Николай, както се казва и големият син на Крумова от брака й с бизнесмена Николай Филипов. Би било странно бившата депутатка да нарече с това име и втория си син.

 

 

Тортите

Макар Боби Турбото и бившият съпруг на Крумова, който присъства на сватбата им да са в близки отношения, едва ли близостта им е чак толкоз голяма, че семейството да кръсти детето си на бившия съпруг на майката. Има обаче логика в това име, ако бившата депутатка е баба на близнаците, тъй като големият й син скоро отбеляза 21 години, а и както е известно има сериозна връзка.

 

 

Порасналият син на Калина Крумова с приятелката си 

И макар че младите мъже рядко стават родители на тази възраст, то Ники има примера на майка си, която го е родила на 17 години, така че би могло в семейството да е традиция да стават родители в ранна възраст.

Източник: Уикенд 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.