Това вече мина всякакви граници! Благо Джизъса побърка Златка Райкова

https://goreshto.net/goreshto/tova-veche-mina-vsyakakvi-granici-blago-dzhizasa-pobarka-zlatka-raykova/135313 Goreshto.net
Това вече мина всякакви граници! Благо Джизъса побърка Златка Райкова

Благо Георгиев и Златка Райкова си мятат стрели и след като се разделиха

Русата Златка не иска да чува за бившия си, защото той не поглежда сина им-Благойчо младши. Малкият е оставен на грижите на майка си и на новия й мъж, Карен Хачатрян. От когото Златка също роди син и  го кръсти на татко му-Карен.

Години наред Благо Джизъса си гледаше кефа, менкаше жените и изобщо не се сещаше, че има син.

Бившият футболист не само че не е участвал във възпитанието на малкия Благо, ами и една стотинка не е давал за неговата издръжка.

И изведнъж реши да се появи и да се направи на перфектния татко. Вероятно ядосан, че Карен и Златка в мир и сговор отглеждат заедно неговия и техния общ син.

Всеки знае, че малките деца са особено податливи, когато им се угажда и им се дава да правят това, което искат.Това използва и Благо Джизъса.

„Кажи кого повече обичаш!-пита Благо във видео. Тати-отговаря малчугана“. А преди това татко му яко го е „обработил“, като го взел за няколко дни и му угажда с шоколади и подаръци.

Не искаме да сме на мястото на Златка, вероятно в нея бушуват були.

„Опасен манипулатор е този Благо. Никакъв баща не е, щом използва детето за користни цели. Не може да не вясваш с години при детето си и после да се правиш на перфектния татко, кастрят Благой в нета.

 

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.