Това за хвалба ли е?Мария Игнатова пак глези Нойзи с подарък

https://goreshto.net/goreshto/tova-za-hvalba-li-emariya-ignatova-pak-glezi-noyzi-s-podarak/111639 Goreshto.net
Това за хвалба ли е?Мария Игнатова пак глези Нойзи с подарък

Мария Игнатова е лудо влюбена в мъжа си Ивайло Цветков-Нойзи

Бившият главен редактор на списания „Егоист“ и настоящ интелектуалец се радва не само на чаровна, известна, но и работлива жена. Не се знае точно с какво се занимава намръщения интелигент, но съпругата му работи неуморно и дори го глези с почивки.

Нойзи се настани в луксозната й къща в полите на Витоша и се радва на лукс  и домашен уют. След участието на бившата водеща в „Черешката“ се разбра, че Ивайло Цветков изобщо не участва в приготвянето на храна и семейната кухнята е място, запазено само за Игнатова.

След като дълго време бе гледана и глезена от предишното си гадже Митко Рачков и живя в неговия палат, сега ролите са разменени. Но комикът така и не предложи желания брак на блондинката, заради което тя попадна в лапите на интелектуалеца. Той се ожени за нея, ама изглежда грижата за жена и семейство спряха дотук.

Защото да пълни семейния бюджет, почивки и екскурзии легнаха изцяло на крехките плещи на съпругата му Мария Игнатова. И сега чаровницата се похвали, че направила дълго желания подарък за мъжа си. Да се наслаждават директно на финала на шампионската лига между „Интер“ и „Манчестър Сити“ от стадиона в Истанбул.За целта тя  и той ще се глезят през уикенда в луксозен комплекс в турския мегаполис.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.