Трагедията е огромна: Водещата Деси Стоянова загуби съпруга си!

https://goreshto.net/goreshto/tragediyata-e-ogromna-vodeshtata-desi-stoyanova-zagubi-sapruga-si/122046 Goreshto.net
Трагедията е огромна: Водещата Деси Стоянова загуби съпруга си!

Огромна трагедия сполетя водещата на „Преди обед“ Деси Стоянова

Нейния съпруг, Велислав Русев, се е споминал след прекаран инсулт. Дългогодишният журналист си отиде от този свят едва на 57 години.

Съпругът на Деси Стоянова бе журналист с респектираща кариера и дългогодишен стаж в медиите. Той е работил като разследващ журналист, вестникар и ментор на цяло поколение репортери. Русев се е трудил в солидните издания „24 часа“, „Сега“, „Монитор“ и „Експрес“.

Чаровната водеща и Велислав Русев имаха над 20-годишен брак и две прекрасни дечица, близнаците Красимир и Стефан.Хубавата телевизионерка и съпругът й се запознават покрай общата им работа във вестник „Сега“. Велислав е  с десетина години по-голям от Десислава, а любовта им пламва веднага.

Бързо заживяват заедно и оттогава между тях  всичко е „цветя и рози“. Въпреки това на няколко пъти медиите ги развеждаха, но истината бе, че бракът им бе един от най-стабилните в гилдията.

Водещата от Би Ти Ви винаги е казвала, че за нея мъжът й не е само съпруг и баща на децата й, но също така приятел, ментор и много близък човек.

Деси Стоянова направила и невъзможното, дори за известно време отсъстваше от екран, за да спаси съпруга си, но нещата не се получили, разкриват колегите й.

Поднасяме своите най-искрени съболезнования на Деси Стоянова и на опечаленото семейство!

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.