Турското гадже на Андреа я закопа с тези думи!Певицата не е на себе си

https://goreshto.net/goreshto/turskoto-gadzhe-na-andrea-ya-zakopa-s-tezi-dumipevicata-ne-e-na-sebe-si/141971 Goreshto.net
Турското гадже на Андреа я закопа с тези думи!Певицата не е на себе си

Андреа отново е сингъл

И последното й гадже, известния турски актьор Емре Йозмен,  й би шута.

След дългата връзка с боксьора Кубрат Пулев и последвалата раздяла, Андреа сякаш лудна. Шампионът не само не се върна при нея,както се надяваше певицата, ами направи две деца на Розали Петрова и продължава да е с нея.

Андреа дълго време не мирясваше и измисляше какви ли не капани и  унижения, за да върне Кобрата при себе си, ама това не се случи.

В един момент тя обяви връзката си с турски актьор Емре Йозмен, който участва в един от нейните клипове. Във видеото двамата го играят любовници и това някак си, автоматично, се пренесе в реалния живот.

А пръст в това имаше, разбира се, самата Андреа. Турският актьор е един от най-желаните мъже в лодината си и с неговата „любов“ Андреа искаше да натрие носа на Кобрата.

И в един момент мнозина повярваха, че Андреа и по-младия турски красавец са сгодени.

Но преди месец  общите им снимки са изтрити в нета и двамата вече не са заедно.

 За да се отърве от слуховете и спекулациите, че разюзданата Андреа му е годеница,  Емре Йозмен  я довърши с тези приказки. Той заяви в прав текст, че нито са били сгодени, нито са имали сериозна връзка.

„Работихме заедно, имахме своите хубави моменти, но всеки продължи по пътя си“, закопа я чаровният турски актьор.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.