Тюрлю гювеч: И снахата Ива Софиянска минала през кревата на свекър си Васил Божков?

https://goreshto.net/goreshto/tyurlyu-gyuvech-i-snahata-iva-sofiyanska-minala-prez-krevata-na-svekar-si-vasil-bozhkov/118791 Goreshto.net
Тюрлю гювеч: И снахата Ива Софиянска минала през кревата на свекър си Васил Божков?

Изплува мрачна семейна тайна за семейството на милиардера Васил Божков

Един от най-богатите българи овършал и снаха са Ива Софиянска. Почти година, преди да се събере със сина му Антон и да му роди две деца, щерката на екс кмета Стефан Софиянски мачкала чаршафите с бъдещия си свекър.

Велинградчанинът Васил Божков имал кратка афера с Ива Софиянска. А приказките за разюздания му сексуален живот никак не са преувеличени. Богаташът, за когото се твърди, че притежава един милиард, имал отношения с разглезената щерка на Стефан Софиянски.

„Двамата нямаха сериозни отношения, просто се срещаха няколко пъти, но имаха авантюра. Въпреки че разликата във възрастта им беше 31 години“, доверява източник.

Васил много се ядосал, че сина му Антон излиза с една от мацките, минали през кревата му. Той директно му забранил да се среща с нея. Навикнал думата му да не се троши на две, богаташът среща яростната съпротива на наследника си. Антон не само че не го послушал, ами се оженил за Ива Софиянска на пищна сватба през 2013 година.

Бесен, баща му не отишъл на сватбата. Той се оправдал, че имал планирано пътуване с поредната си любовница. За разлика от баща си, Антон е семеен тип и контактува повече със семейството на жена си.С предприемачът, обвинен в 11 престъпления, той поддържа хладни отношения, твърдят близки до семейството.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.