Удари на камък! Мераклията Благо Джизъса не го огря за „Ергенът“

https://goreshto.net/goreshto/udari-na-kamak-merakliyata-blago-dzhizasa-ne-go-ogrya-za-ergenat/112687 Goreshto.net
Удари на камък! Мераклията Благо Джизъса не го огря за „Ергенът“

Благо Джизъса срама няма

Мераклията му се услади да взима награди, като в „Сървайвър“ и се пънел да стане ергенът за третия сезон на любовчийското предаване.

Бившият ритнитопковец бил убеден, че идеално пасва в „обувките“ на пианиста Евгени Генчев и  на нацепения мачо Виктор Стоянов.

„Ще се справя на 100% по-добре от тях. Те уж си избраха булка, ама бързо-бързо им се разсъхна работата. А аз не само, че ще си избера подходяща, ами дори ще вдигна сватба с нея“, пъчел се Благойчо.

Гелосаният екс футболист дори сондирал мнение с телевизията, която излъчва шоуто-Би Ти Ви. Той подразбрал и кои ще са новите кандидатки за сърцето на ерген номер три.

Докато екипът от България, който снима шоуто, бил „за“ Благой Георгиев да е новият ерген. Но здрава брадва получил топ коцкаря от компанията, която държи правата на „Ергенът“ и го разпространява по света.

Те не били съгласни, понеже около Благо винаги имало скандали заради жени, а  и два пъти вече бил минал под венчило.

От компанията не искали такъв образ на необвързан мъж да представя продукцията им, тъй като Благо имал доста слаби ангели и затворен с имение с много красиви жени, не се знае какви „поразии“ щял да сътвори, притеснявали се организаторите.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.