Ударничка! Майката на Сузанита „оправи“ трима мъже за отрицателно време

https://goreshto.net/goreshto/udarnichka-maykata-na-suzanita-opravi-trima-mazhe-za-otricatelno-vreme/142557 Goreshto.net
Ударничка! Майката на Сузанита „оправи“ трима мъже за отрицателно време

Крушката не пада по-далеч от дървото, го е казал народът

Тази пословица важи едно към едно за Сузи Мурад и нейните родители. Както стана ясно от семейните им кавги и излагането на „кирливите ризи на показ“, Орхан Мурад бил голям коцкар и дори вкарвал мадами в къщата си, докато бе женен за Шенай, майката на Сузи.

Това твърдеше дъщеря му, като казваше, че майка й била болна от рак и той постъпвал така подло.

Певецът пък хвърли цялата вина на тях, като твърдеше, че майка и щерка му взимали всичките пари и били неблагодарни.Заради тези семейни крамоли Сузанита също скачаше от мъж на мъж и дори се лекуваше от пристрастяване към дрогата.

Но по всичко изглежда, че не само татко й, ами й майка й е доста палава.

Въпреки понапредналата си възраст Шенай Мурад „опраска“ трима мъже и то за отрицателно време.

След като се разведе с баладичния изпълнител, тя се залюби с богат немец. Той й даде пари за почти цялостен ремонт, силикон, лифтинг, скулптуриране на цялото тяло. Но много скоро след това те се разделиха.

Следващият й бе българин и то разбира се, доста богат, който й угаждал. С него бившата на Орхан Мурад опозна света и различните дестинации. Незнайно защо Шенай „паряса“ и него.

Третата й „жертва“ също е имотен българин, с когото се забавляват в Гърция. Не се знае кога и дали Шенай помага на дъщеря си в отглеждането на сина й Матео. Или е подвластна на максимата „който има деца, да си ги гледа“.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.