Упорита! Защо Деси Стоянова крие близнаците

https://goreshto.net/goreshto/uporita-zashto-desi-stoyanova-krie-bliznacite/135567 Goreshto.net
Упорита! Защо Деси Стоянова крие близнаците

Водещата Деси Стоянова премина през тежко житейско изпитание

През ноември миналата година издъхна съпругът й Велислав Русев. Той почина в семейната им вила във великотърновско село, покосен от тежък инсулт. Уважаваният журналист, с богат опит в медиите, си отиде от този свят само на 57.

„Вальо. Мъжът, в когото се влюбих преди 24 години. Никой никога не е подготвен за моменти като този“, написа сърцераздирателно водещата на „Преди обед“ по Би Ти Ви.

Двамата имаха дългогодишен брак, но миналото лято се появиха слухове, че са в развод. Причината била, че не носели брачните си халки. Тогава Деси Стоянова отрече клюките и заяви, че Велислав е голямата й любов и няма никакво намерение да се разделя с него.

Двойката има двама сина близнаци-Стефан и Красимир, които вече са тийнейджъри. Но журналистката упорито ги крие и не ги показва в публичното пространство, не излага на показ и личния си живот.

Стоянова призна, че не си позволява да изпадне в депресия именно заради децата си, които имали нужда от родителско рамо, особено след смъртта на татко си.

Затова и много скоро след трагедията се върна на работа.А свободното си време гледа да уплътнява, за да не я връхлитат черни мисли. През почивните дни пътуват с момчетата, в страната или в чужбина.

„Когато си разтърсен из основи продължаването напред не е лесно. Но се стремя да търся светлата страна на живота  и да ценя мига“, сподели водещата.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.