Ути Бъчваров сви перките на фотограф

Водещият му налетял, тъй като го снимал без позволение

https://goreshto.net/goreshto/uti-bachvarov-svi-perkite-na-fotograf/120313 Goreshto.net
Ути Бъчваров сви перките на фотограф

Водещият му налетял, тъй като го снимал без позволение

Фотограф се размина като по чудо с няколко тупаника от Ути Бъчваров. Готвачът за малко да му посегне, когато фотографът, впечатлен от случайната среща с него, извадил фотоапарата и решил да нащрака няколко кадъра, докато пресичал кръстовището на бул. „Дондуков“ и ул. „Раковски“.

 

Едва стъпил на тротоара, кулинарят хвана за врата беловласия репортер и буквално го завъртял като пумпал. Мъжът изобщо не очаквал такава реакция и попитал какво става, а Ути на свой ред го попитал той ли да му каже какво става. След това го принудил да изтрие снимките, без да се обяснява, за да не се разправят.

 

Пресичащите наоколо не можели да проумеят какво се случва и как изведнъж хрисимият на екрана Ути Бъчваров се превърнал в истински звяр, докаран почти до истерия.

Фотографът се обяснил, че устройството му е старо и няма как да изтрие снимките, тъй като са на лента. Готвачът на свой ред поискал да се увери, но фотографът отказал.

 

Тогава Ути го сграбчил за рамото и настоял да отидат на друго място, където да се разберат. В крайна сметка възрастният фотограф успял да се измъкне при зелен светофар, а Ути дълго гледал подире му, наметнал огромна рекламна торба на рамо, пълна с хранителни продукти.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.