Ужас: Прокоба ли тегне над ВИП Брадър 2016?

https://goreshto.net/goreshto/uzhas-prokoba-li-tegne-nad-vip-bradar-2016/54207 Goreshto.net
Ужас: Прокоба ли тегне над ВИП Брадър 2016?

Прокоба тегне над ВИП Брадър 2016

Кошмарът се засилва, след като си отиде и третият участник от формата, покосен от косата на смъртта

Известният актьор Христо Живков ни напусна само на 48, победен от коварния рак. И на крачка да започне снимките във втората част на филма "Страстите Христови" на Мел Гибсън. При вече подписан договор.

Ужасяващата прокоба настигна и симпатичния Роро Кавалджиев, само месеци след края на предаването. Той се зарази с мистериозна болест на остров Бали и издъхна в мъки в софийска клиника.

Миналото лято ни напусна и най-известния малък човек Георги Софкин. Отиде си в мизерия, като се препитаваше просейки и пропивайки оскъдните си средства.

Зловеща съдба настигна и друга участничка-телевизионната водеща Деси Цонева, която загуби баща си, Митко Цонев, покосен от мозъчен удар. Само на  56.

Здраво закъсаха и други двама звездни участника. Жана Бергендорф  и Явор Бахаров съсипаха кариерите си и младостта си с дрога, скандали и затвор. Актьорът за пореден път е спипан да шофира дрогиран и вероятно ще лежи в затвора.

Победителката във формата, журналистката Миглена Ангелова, също изчезна от полезрението.Днес разпознаваемата в миналото водеща домакинства и е минала преждевременно в пенсия.

ВИП Брадър 2016 не подмина и водещите. Чаровната Алекс Сърчаджиева остана вдовица с малко дете. Преди четири години мъжът й, големия актьор Иван Ласкин си отиде, покосен от демона на алкохола.

Източник: Лупа.бг

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.