Ужас!Какво се случва с Виктория Петрова(От красавицата не остана и помен+фото)

https://goreshto.net/goreshto/uzhaskakvo-se-sluchva-s-viktoriya-petrovaot-krasavicata-ne-ostana-i-pomenfoto/121510 Goreshto.net
Ужас!Какво се случва с Виктория Петрова(От красавицата не остана и помен+фото)

Виктория Петрова е неузнаваема

Водещата гостува тази сутрин в сутрешния блок на Би Ти Ви. Но външният й вид буквално стресна мнозина. Меко казано, една от най-красивите водещи у нас показа притеснителна визия.

Зрителите останаха ужасени от огромните бръчки, които покриваха лицето й. Варненката изглеждаше съсипана, уморена и едва се усмихваше.

Бръчките по лицето на 45-годишната жена накараха мнозина да се питат какво се е случило с чаровната синеочка, по която въздишаше половин България.

Вероятно предвидила ефекта, който би оказала на зрителрите, Виктория Петрова с половин уста заобеснява, че работата й е животът, но и лишава човек от личен живот. А и както изглежда от време за себе си.

Мнозина предположиха обаче, че не работата в медията, а драмите в лиочния живот са съсипали журналистката.

„Такава красива жена, а никак не й върви с мъжете. Красен Кралев я замени с една манекенка, това няма как да не я отчая“, коментираха феновете й в нета.

С бившият спортен министър Красен Кралев бяха заедно шест години. Най-травмираща е раздялата с него, но той от година и половина живее с манекенката Петя Велкова.

Виктория Петрова има един провален брак с оператора Добромир Иванов. Имаше и връзка със спортния журналист Петър Бакърджиев, но той направи две деца на миската Гергана Гунчева.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.