В „Черешката на тортата“: Попиляха вдовицата на Шарлопов

https://goreshto.net/goreshto/v-chereshkata-na-tortata-popilyaha-vdovicata-na-sharlopov/123847 Goreshto.net
В „Черешката на тортата“: Попиляха вдовицата на Шарлопов

Снощи домакин в „Черешката на тортата“ бе вдовицата на Шарлопов-Бояна

Най-богата вдовица в България посрещна гостите си в тузарския си дом. Тя бе заложила на българската кухня, защото много я ценели с мъжа си, подхвърли блондинката за „добре дошли“ на гостите.

Всичко би било почти идеално, ако сред гозбите от времето на нейните баби не се бе промъкнало просекото.Това пенливо вино е „родено“ в Североизточна Италия и няма нищо общо с нашенската народопсихология.

Разбира се, поднася се на изискани вечери, но не подхожда на българската софра, с каквато искаше да се изфука Бояна Шарлопова.

Разбира се, останалото- циганска баница с поширано яйце, салата от кореноплоди, сарми с кълцано месо и още вкусотии, бяха все от родната кухня.Гостите опитаха и специалната „мъжка“ ракия, която покойния бизнесмен Стефан Шарлопов лично майсторил.

През цялото време Бояна се опитваше да насочва разговора все към покойния си съпруг. На въпрос на социоложката Мира Радева как се е „навила“ да роди четири деца Бояна даде любопитен отговор.

Още първият път, когато Шарлопов я видял на коледния бал на фирмата си, в която тя започнала работа я поканил на танц и поискал да му роди три деца. След година и половина се оженили и тя наистина му родила три, като четвъртото било близнаци.

Но докато гостите й дадоха най-високата оценка, зрителите не я одобриха.

„Много студена и изкуствена жена. Така се пазеше, сякаш да не излезе от образа, който сама си е създала“, гласяха част от жлъчните коментари в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.