В ефир: Сашо Кадиев призна нещо, което малцина мъже биха се осмелили

https://goreshto.net/goreshto/v-efir-sasho-kadiev-prizna-neshto-koeto-malcina-mazhe-biha-se-osmelili/136984 Goreshto.net
В ефир: Сашо Кадиев призна нещо, което малцина мъже биха се осмелили

Сашо Кадиев е неизчерпаем извор на бъзици

Синът на Катето Евро призна нещо и то в ефир, което малцина мъже биха си признали и то без натиск. Та Мамин Сашко се изцепи на екран, че неговото мъжко достойнство било….малко.

Това зевзекът направи в предаването си „Кой да знае?“, като опули зрителите в студиото и извън него.

Това актьорът направи, провокиран от твърдението, че жените спели по-спокойно, ако жезълът на мъжете им бил по-малък. Тези, по-надарените докарвали на половинките си неспокойни сънища, по неизвестни засега причини.

„Моята жена спи като бебе и аз досега се чудех защо е така. Сега вече знам причината и тя е, че моят е  малък“, заяви капията, без да му дреме какво ще си помислят околните.Признанието на Сашо Кадиев накара публиката да изригна от смях.

След тези откровения капитанката на един от отборите Милица Гладнишка също не остана равнодушна. Актрисата призна, че тя харесвала по-надарените и с по-големи мъжки достойнства. След което удряла по една биричка и спокойно си запалвала цигара, напълно удовлетворена.

„Големи капии са тези двамата, нямат равни, ама Сашко Кадиев успява винаги да „избие рибата“, хилят се фейсбукарите.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.