В истински лукс се къпе вдовицата на командоса Емил Шарков (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/v-istinski-luks-se-kape-vdovicata-na-komandosa-emil-sharkov-snimki/126589 Goreshto.net
В истински лукс се къпе вдовицата на командоса Емил Шарков (Снимки)

Милена Шаркова, вдовицата на командоса Емил Шарковq живее в истински лукс

Командосът бе убит в специализирана акция в Лясковец преди десетина години.Но тя е преодоляла загубата и в „Черешката“ показа собствената си пет етажна къща, която разполага със собствена винарна.

В нея тя живее с дъщеря си Теа, от брака й с командоса и нейния приятел Лъчезар Петров. Бизнесменът е  сочен за собственик на една от най-големите и стари фирми за почистване в България.

Красивият си палат брюнетката показа за първи път в кулинарното шоу по Нова телевизия.

Милена Шаркова шашна гостите си не само с изискания си дом, но и с великолепните си гозби, които им поднесе. Те се насладиха и на маркови вина от собствената й винарска изба.

Шеф Иван Манчев също остана безмълвен и възхитен от уменията на вдовицата в кухнята. Там тя се вихреше заедно с порасналата сиъ щерка Теа. Момичето вече има диплома за актриса,  а майка й много се гордее с нея.

„Ние двете се различаваме. Аз съм по-обрана и винаги изпипвам детайлите, докато дъщеря ми е артистична“, похвали я Марина Шаркова.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.