В опит да наподоби Анджелина Джоли, Никол Станкулова се мумифицира

Очевидно и скалпелът е играл доста сериозно, макар да отрича

https://goreshto.net/goreshto/v-opit-da-napodobi-andzhelina-dzholi-nikol-stankulova-se-mumificira/140643 Goreshto.net
В опит да наподоби Анджелина Джоли, Никол Станкулова се мумифицира

Очевидно и скалпелът е играл доста сериозно, макар да отрича

В опит да остане завинаги млада, красивата синоптичка на Нова тв Никол Станкулова, се мумифицира. Отдалеч личи, че се е опитала да се превърне в двойничка на холивудския еталон за красота Анджелина Джоли с помощта на инжекции, а и скалпелът е играл сериозно, но вместо това е заприличала на експонат от Музея на Мадам Тюсо. Казано с други думи, вече не прилича на жив човек, а на кукла.

 

За разлика от редица родни знаменитости, Станкулова внимава с естетичната хирургия и дерматология, за да не личат от пръв поглед. Преди време, когато реши да увеличи бюста си със силиконови импланти, избра най-скромните, за да не личи от километри. След това реши да удължи брадичката си и я направи във възможно най-естествения вид – само я доусъвършенства, без да я променя драстично.

Изглежда обаче на своите 35 години бившата манекенка е започнала да развива панически страх от остаряването и поради тази причина вече пълни кожата си с ботокс и филъри. Резултатът е повече от поразяващ – лицето й вече изглежда като восъчно. Промяната се забелязва и с просто око от снимките, които тези дни в социалните мрежи пусна колежката й Гери Малкоданска, с която са приятелки.

 

На фотоса Никол и Гери позират издокарани в бяло, на фона на ваканционен комплекс. И докато Малкоданска изглежда както обикновено, Никол е странно променена – скулите й са необичайно изпъкнали, каквито не са били никога досега, забелязва се промяна в устните й, които са твърде издути от хиалурона, а челото й е станало като циментирано заради ботокса.

 

Ако погледнете снимки от зората на кариерата й, ще видите огромна разлика между тогавашния й вид и сегашния, макар тя да продължава да отрича категорично да има каквито и да било корекции. Очевидно се опитва всячески да наподоби Анджелина Джоли от най-добрите й години. Тя донякъде има природна прилика с бившата жена на Брад Пит, но с времето все повече се превръща в абсолютна нейна двойница, но сякаш не е от плът и кръв, а от восък. Дали промяната е за добро, това вече е друг въпрос.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.