В „Сървайвър“ става горещо: Модист заби нож в гърба на Благо Георгиев!

https://goreshto.net/goreshto/v-sarvayvar-stava-goreshto-modist-zabi-nozh-v-garba-na-blago-georgiev/54582 Goreshto.net
В „Сървайвър“ става горещо: Модист заби нож в гърба на Благо Георгиев!

Благо Георгиев не е очаквал това от съотборник

Водещият Ваня Джеферович обяви дългочаканата новина. И тя е, че двете племена се обединяват.

„Сините“ обаче не се зарадваха много, а веднага се групираха и разработиха стратегия коя ще е първата им мишена след сливането. След като Снежана Макавеева си нацели Татяна, останалите не  я последваха в избора. Тяхната мишена разбираемо стана Благо Джизъса.

Бившият футболист се явява тартор на групата и не спира да плете интриги.

Съществена роля за това прицелване в него изигра модния дизайнер Едис.Макар че бе обещал да играят заедно с гелосаният ритнитопковец , модистът се изметна. И заяви, че няма намерение да спазва мъжкото си обещание.

Обединението на двата отбора-сини и червени, ще пренареди коалицията и ще докара неочаквани моменти и стратегии.

В последните седем дни от играта отборът на сините показа повече хъс  и се справи по-добре с играта. Това заслужено им спечели много победи. Но като оцеляващ номер едно всички посочиха Снежана Макавеева. Актрисата се бори със зъби и нокти за победата, въпреки че имаше навехнат пръст и китка. Тя бе ударена от клон, но не се отказа от борбата и надпреварата. Това смело поведение й докара не само аплодисментите от нейните съотборници, но от противниковите играчи. Благо Джизъса също я похвали за смелостта и куража.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.