Валери Божинов влюбен като ученик: Тя е жената на живота ми!

https://goreshto.net/goreshto/valeri-bozhinov-vlyuben-kato-uchenik-tya-e-zhenata-na-zhivota-mi/113832 Goreshto.net
Валери Божинов влюбен като ученик: Тя е жената на живота ми!

Валери Божинов се покри от известно време за публичното пространство

Но изненадващо футболистът се появи и изненада с признание. Това ритнитопковецът, с хлабави ангели, направи пред Азис и шашна аудиторията.

Влюбчивият Валери Божинов призна, че не е влюбен, а обича. Така както тийнейджър се чувства в първата си любов. И то в жена, която е в зряла възраст, без никакви интервенции и подобрения по себе си и по тялото си.

С нея Божигол бил заедно от четири години, но пазел любовта далеч от злобни очи и уши.

Любимата си Божинов не искал да показва все още. С нея не се запознали в заведение, нито на купони. Пред Краля на поп фолка призна, че след като я зърнал за първи път разбрал, че „това е жената на живота ми“.

Естествена и натурална, в очите му тя била повече от прекрасна.Футболистът не искал да я показва, защото помни уроците с предишните си връзки. С бившата си жена Николета Лозанова, с Алисия, с Биляна Дол, които станаха публично достояние и любовта им завърши с крах.

Те бяха „атакувани“ от неверни думи и спекулации, заради което не просъществуваха във времето. А с новата си любов иска да бъде и в следващите си животи, призна без свян пред Азис, доскоро шавливия футболист.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.