Валери Григоров събра двете Марии на едно място(Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/valeri-grigorov-sabra-dvete-marii-na-edno-myastosnimki/53215 Goreshto.net
Валери Григоров събра двете Марии на едно място(Снимки)

Валери Григоров успя и го направи

Тези дни стана ясно, че номинираната за Оскар българка Мария Бакалова и участникът в „Игри на волята“ са новата светска двойка. Любовта на двамата пламнала в общ филм, в който участвали. Мария Бакалова и Валери Григоров, като каскадьор. Двамата признаха, че са заедно, а актрисата заяви, че Валери е „най-доброто момче, което познава“.

Синът на двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева е доста екстремен. Студент по право, той се занимава със спортове, вдигащи адреналина. Скачал е с парашут, от 20-метрова скала, състезава се със сноуборд. Все пак във вените му тече кръв на състезател и победител.

Актрисата Мария Бакалова пък признава за себе си, че е на крайностите.

Двамата се появиха на модно дефиле, събрало  най-известните жени на България, след които и майка му Мария Гроздева.

След което бъдещия юрист събра двете Марии-приятелката  и майка си, заедно със семейството му, на вечеря в луксозен ресторант.

Бъдещата снаха и свекърва са заедно на фотото, там е и съпруга на олипийската шампионка, Валери, брат му Христо и още техни приятели.

Фотото бе качено в Инстаграм и събра хиляди лайкове.

„Прекрасна двойка са, да са живи и здрави. А актрисата ще случи наистина на добра свекърва“, са само част от положителните коментари за новата светска двойка.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.