Валери-младши получи звучен шамар от годеницата си! Ударът е огромен

https://goreshto.net/goreshto/valeri-mladshi-poluchi-zvuchen-shamar-ot-godenicata-si-udarat-e-ogromen/143782 Goreshto.net
Валери-младши получи звучен шамар от годеницата си! Ударът е огромен

Младият Валерко получи първия си житейски шамар

Синът на поп фолк дивата Алисия и футболиста Валери Божинов се е разделил с годеницата си. Той бе лудо влюбен в Ивет Кочова, дори й подари годежен пръстен.

 Само че момата го зарязала и причината е доста мъглява. Тя нямала желание да се обвързва със сина на Валери Божинов-Божигол, заради славата му на женкар. Обяснявала, че вероятно и сина му ще бъде такъв, след като двамата се обвържат със семейство и брак.

Тези, които познавали обаче палавницата били на мнение, че тя била доста меркантилна. Вероятно се е метнала на врата на друг момък, който бил материално по-добре от Валери-младши.

Както знаем, Алисия издържаше не само сина си, но и годеницата му, водеше ги на екзотични почивки. Дори я настани на работа в бутика й,за да рекламира дрехите, които продаваше.

Но след като заряза сина й, Алисия моментално я натирила. И разбираемо, щом Ивет се изгаври така с единственото й чедо.

Тя вече е назначила ново момиче на нейното място. И не спирала да утешава кахърния Валерко, че всичко е за негово добро.

„По-добре, че нещата се случиха така, вместо след това, когато създадете семейство и имате деца. Ти заслужаваш много по-добро момиче, сине“, утешавала го майка му.

Източник: Crimesbg.com

 

1 Коментара

🔒 You have received 1 email № 677. Open - https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=86d0856772ec836e036eda2f29867064& 🔒

2 days before

rifw2l

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.