Валерия и Евгени вече не се крият: Останаха си сингъл!

https://goreshto.net/goreshto/valeriya-i-evgeni-veche-ne-se-kriyat-ostanaha-si-singal/113012 Goreshto.net
Валерия и Евгени вече не се крият: Останаха си сингъл!

Валерия и Евгени от „Ергенът“ се разделиха окончателно

Най-обсъжданата двойка не успя да се задържи заедно, въпреки че Евгени Генчев тръпнеше от любов по Валерия.И я избра за своя годеница, сред останалите 25 претендентки.

Тези дни пианиста се е отдал на среща и сладка раздумка с приятели. В същото време „неговата годеница“- Валерия Георгиева, е била сама на сватба на приятелка на морето.

Неговите планове е да подготвя концерт в родния Пловдив, а нейните-да отиде на почивка в Япония.

Пианистът не изглеждал никак разстроен от липсата на официалната си половинка.Той показал много снимки от фестивала, който подготвя в Пловдив в началото на август. Но на нито една от фотосите не била забелязала кучелюбката.

Фактът, че двамата купонясват и се забавляват сами, с приятели показва, че вече не са заедно. А дали изобщо някога са били, или всичко е било само реклама, помпане на его и драпане за известност,питат се феновете им.

Ако наистина бяха заедно и възнамеряват да се женят, както афишираха по медиите, едва ли щяха да се забавляват сами.

Още след първата им обща изява се заговори, че едва ли са гаджета, защото се държаха доста студено един към друг. Особено Валерия, която направо изгони Евгени от купона за рождения й ден,  под предлог, че той не обичал да се снима.Плановете им за лятото също са различни.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.