Валерия определи Евгени Генчев като „най-страхотният мъж“

Честите им пътувания налагат връзката им да бъде поддържана от разстояние

https://goreshto.net/goreshto/valeriya-opredeli-evgeni-genchev-kato-nay-strahotniyat-mazh/119078 Goreshto.net
Валерия определи Евгени Генчев като „най-страхотният мъж“

Честите им пътувания налагат връзката им да бъде поддържана от разстояние

Пианистът Евгени Генчев и избраницата му от предаването на bTV „Ергенът“ – Валерия, продължават и до днес да си пишат писма, както правеха в риалитито. Това стана ясно от думите им в шоуто „Търси се“.

 

Валерия споделя, че оставя нейното писмо някъде, за да може Евгени да го намери. Той разбира се прави същото. Тя е категорична, че писмата не са спирали нито от нейна, нито от негова страна.

 

Честите им пътувания налагат връзката им да бъде поддържана от разстояние. Валерия споделя, че това е единствената трудност във връзката им, защото когато са заедно, а след това вече са разделени, този човек много ти липсва.

Евгени обаче твърди, че вече е измислил начин, по който да изградят заедно дом и семейство. Валерия на свой ред го определя като „най-страхотният мъж“ и е сигурна, че ще бъде и най-страхотният баща. Убедена е, че в бъдеще ще полага невероятни грижи за близнаците, които той толкоз много се страхува да има. И в заключение подмята, че не се знае – може да станат и три…

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.