Валерия от „Ергенът“ хвана букета!Но ще го сподели с…кучетата

https://goreshto.net/goreshto/valeriya-ot-ergenat-hvana-buketano-shte-go-spodeli-skuchetata/113128 Goreshto.net
Валерия от „Ергенът“ хвана букета!Но ще го сподели с…кучетата

Валерия от „Ергенът“ отново се сили да е в центъра на събитията

Преди дни избраницата на Евгени Генчев, с когото вече окончателно не са заедно, бе на сватба. Сама, със своето любимо куче Ариа. Радостното събитие се случи в Каварна, а под венчило мина нейна братовчедка.

Ергенът Евгени Генчев не бе на събитието, но двамата вече престанаха да се преструват, че са заедно. Въпреки че пианиста я предпочете сред останалите претендентки за сърцето и ръката му, нещата между тях не се получиха. Музикантът определено бе влюбен и  се надяваше тя да е неговата избраница, но изглежда Валерия бе на друго мнение. След серия от гафове, включително изгонване от купона за рождения й ден, Евгени призна, че правилно наричат защитничката на животни „ледената кралица“. Тя пък му го върна, като навсякъде разправяла, че бил скръндза и не давал и лев за нищо, включително за нейната кауза-приюта й за бездомни животни.

Затова пък на сватбата убедила гостите вместо пари за букети, да дадат парите за нейния приют. А хвърленият от булката букет попаднал точно в нейните ръце.

„Мечтая на моята сватба, когато и да се случи това, заедно с моя избраник да стоят и моите кучета. Те заслужават уважение не по-малко от нас, хората“, заявила Валерия Георгиева. С което окончателно признала, че Евгени вече е история.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.