Валерия от „Ергенът“: Скъса се да се целува с Алек, а после го оплю! (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/valeriya-ot-ergenat-skasa-se-da-se-celuva-s-alek-a-posle-go-oplyu-snimki/133458 Goreshto.net
Валерия от „Ергенът“: Скъса се да се целува с Алек, а после го оплю! (Снимки)

Валерия Дакова бе поредната снощи, която напусна гръцкото имение и „Ергенът“

20-годишната студентка не успя да се класира във финалната петица. В играта продължават да са Йоана, Магдалена Томова и Надежда Вишева.

Днес в ефир Валерия Дакова изненада всички с това, че оплю ергена Алек. С когото, както стана ясно от епизодите, успя доста да интимничи и дори под сурдинка призна, че стигнали до края в любовната игра.

Къдрокоската бе една от любимките на бизнесмена, с която той обичаше не толкова да разговаря, колкото да целува като невидял, а тя пък изобщо не се дърпаше.

Та след като не получи роза, най-малката участничка сред момите заяви, че доста неща в предаването не й се понравили, Алек Младенов също я разочаровал. Ти да видиш!

По думите й тя отново получила паник атаки в имението и това наложило да бъде приета в болница по спешност.

„Бях на системи в болница, но за кратко…Но целият този хаос в продукцията, режисурата, прожекторите, момичетата, които не спряха да се карат, да сплетничат една за друга, а и самия Алек много ме разочароха“, заяви Валерия в предаването.

По думите й най-противното било, че Алек целувал като невидял всички момичета, а това малко или много предизвикало погнуса у нея.

„Гроздето е кисело, като излезе започна да го плюеш. А вътре не бе ли и ти една от тези, които му се натискахте и сами го целувахте жадно“, са само част от коментарите, които я заляха.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.