Валерия отива на финала на „Ергенът“, заедно с Елена

Изборът на пианиста ще причини нервен срив на една от участничките

https://goreshto.net/goreshto/valeriya-otiva-na-finala-na-ergenat-zaedno-s-elena/54873 Goreshto.net
Валерия отива на финала на „Ергенът“, заедно с Елена

Изборът на пианиста ще причини нервен срив на една от участничките

Запознати издават, че Валерия е тази, която ще триумфира на финала на „Ергенът“.

 

По-късно обаче бе лансирана и версията, че пръстенът ще бъде получен от Елена, други пък настояваха, че щастливката ще е Ирина Карабаджак. 

 

Към днешна дата името на бъдещата фаворитка е безспорно, а зрителите ще видят триумфа й на малкия екран след около месец. Всъщност 24-годишната плевенчанка, която е модел и защитник на животните, бе фаворитка на Евгени почти от самото начало на шоуто и очевидно това не се променя до края.

 

Именно тя ще е тази, която ще чуе думите: „Обичам те! Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена“, изречени от пианиста, след което ще получи и заветния пръстен.

Другото момиче, което ще остане до финала на риалитито, е Елена. Тя до последно е убедена, че е успяла да плени сърцето на Евгени Генчев и демонстрира завидно самочувствие, но както често се случва – ще падне от високо.

 

Хора от кухнята на екипа издават, че изборът на пианиста ще й причини нервен срив и тя ще избухне в плач.

Всъщност финалът на Ергенът ще е най-прекрасният подарък за Валерия, която на 25 май ще навърши 25 години, отбелязва на страниците си изданието „Филтър“.

Така и не става ясно обаче дали Евгени Генчев остава в живота на избраницата си.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.