Валерия разбуни духовете с тези думи за Евгени Генчев!

https://goreshto.net/goreshto/valeriya-razbuni-duhovete-s-tezi-dumi-za-evgeni-genchev/111391 Goreshto.net
Валерия разбуни духовете с тези думи за Евгени Генчев!

Все още буди съмнение дали Валерия и Евгени Генчев са още двойка

Въпреки че стана неговата избраница в „Ергенът“, поведението на моделката от Плевен е, меко казано, провокативно.

Да, плевенчанката се появи на концерта на пианиста в Града на тепетата, но мнозина заподозряха само изпълнение на клаузите на договора, а не искрени и чисти отношения.

Повод за това бе отношението на влюбената в кучетата Вал на рождения си ден педи това. На пищно парти Валерия доста рязко и със съскане отстрани Евгени Генчев от общата им снимка. Тя го нахока не веднъж,  а цели три пъти да се оттегли от общото фото, а той си „подви опашката“ и се оттегли със сериозна физиономия.

Именно за това поведение бе попитана Валерия Георгиева в студиото на „Пред обед“ днес.Отговорът на въпроса й бе някак хлъзгав  и не даде истинска светлина на проблема.

„Ами исках да имам няколко кадъра сама, защото Евгени не обича да се снима. И определено нямаше да ми даде да кача тези кадри в мрежата“, оправда грубото си поведение Валерия.

Дали това е истинската причина, зрителите на шоуто „Ергенът“ все още гадаят. Фактът, че дамата живеят разделени, той в къщата си в Пловдив, а тя в родния Плевен, заради приюта си за бездомни кучета и котки, също предизвиква вълна от съмнение, че са наистина двойка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.