Ванко 1 клекна: Ивана Главчева и Благо Джизъса заедно на рождения й ден(Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/vanko-1-klekna-ivana-glavcheva-i-blago-dzhizasa-zaedno-na-rozhdeniya-y-densnimki/114275 Goreshto.net
Ванко 1 клекна: Ивана Главчева и Благо Джизъса заедно на рождения й ден(Снимки)

Ивана Главчева и Благо Джизъса са заедно от няколко месеца

Двамата са на остров Тасос, където щерката на Ванко 1 отпразнува рождения си ден.Любовчия номер едно и Ивана са гаджета от няколко месеца, но досега криеха връзката си упорито. Но истината винаги излиза наяве и тук нещата се случиха пак по този начин.

Двамата влюбени се издадоха първо, че са заедно с екскурзията си до Барселона в началото на юли.А днес са заедно на остров Тасос, където Ивана празнува рождения си ден и става на 21.

Щерката на рапъра дори е по-млада от бившата вече съпруга на Благой Георгиев –Полина Спасова. Според клюките Благо се развел с Полина най-вече заради това, че хлътнал по Ивана.

В момента влюбените гълъбчета са на остров Тасос, където Благо й направил парти изненада на басейна.

И украсил басейна с огромни балони. Какво точно е подарил на Ивана Благой си остава в тайна.Но истината е, че и Ивана яко е хлътнала по Благо, за да отпраши с него на гръцкия остров, за да празнуват заедно личния й празник.

Доколко двамата ще се задържат като двойка и дали Благо ще остане по-дълго време влюбен в Ивана, само бъдещето ще покаже.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.