Ванко1 подарява втора холивудска усмивка на стойност 30 000 лв.

https://goreshto.net/goreshto/vanko1-podaryava-vtora-holivudska-usmivka-na-stoynost-30-000-lv/109698 Goreshto.net
Ванко1 подарява втора холивудска усмивка на стойност 30 000 лв.

Екс рапарът Ванко 1, който успешно се изявява като инвеститор, собственик и управляващ директор на - V1 Dental Clinic, преди 6 месеца ощастливи случайно изтеглен чрез томбола пациент, с чисто нова циркониева усмивка на стойност 30 000 лв. Сега, за годишнината  от откриването на стоматологичния център - втори късметлия ще има същия шанс. Това обещание той даде още по Коледа, когато за първи път осъществи тази легендарна кампания.

 

Хора от цяла България пътуват до ул. „Драгота“ 11 в гр. Пловдив, за да се включат в томболата, а за целта е необходимо единствено, да са здравно осигурени и да заповядат със здравната си книжка на регистратурата, да се възползват от безплатен преглед и да пуснат листче с имената си в стъклената урна, обособена за целта.

 

Крайният срок за изпълнение на тези условия е  18 юни, когато точно в 17:00 ч., първият спечелил тази грандиозна за пределите на България награда - Христо Арабаджиев, в присъствието на собственика и мениджър на клиниката - Ванко 1,  ще изтегли чрез LIVE включване в профила в instagram - @v1_clinic, под формата на томбола и по този начин Ванко 1 и екипът му пишат нова маркетингова и социална история в България, като втори  българин рязко ще забогатее с 30 000 лв., материализирани в циркониеви коронки от най-висок клас материал.

https://www.instagram.com/reel/CqIg7kaj0ig/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/reel/CpacA9NuJOV/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.