Ваня Щерева бясна на дъщеря си: Само през трупа ми!

https://goreshto.net/goreshto/vanya-shtereva-byasna-na-dashterya-si-samo-prez-trupa-mi/112537 Goreshto.net
Ваня Щерева бясна на дъщеря си: Само през трупа ми!

Ваня Щерева не очакваше това от дъщеря си Мила Роберт

Ексцентричната певица и художничка разби сърцето на майка си. Сценаристката винаги е била зад гърба и прощавала лудостите на дъщеря си, но с последната си постъпка Мила „изби рибата“.

След като участва в София прайд щерка й съобщи“ благата вест“, че ще подписва договор с димитровградската музикална компания „Пайнер“.

Като чула това, сценаристката не се сдържала и скочила:
„Само през трупа ми!“, изстреляла Ваня, но получила мощен отпор от дъщеря си. Мила й заявила, че щом реагира толкова остро повече няма да я види и затръшнала вратата след себе си, клюкарят съседи, станали свидетели на грозната кавга.

Имало обаче доста признаци преди това, че Мила ще залитне към този род музика. Най-мощният стимулатор бил, че там са парите, коментират меломани. Освен това Мила станала доста близка приятелка с Есил Дюран и Роксана.Пък и никак не е случайно, че записа дуетно парче и с Азис.

Галена също проявала симпатии към младата си даровита, бъдеща колежка. С безспорния си нюх тя усещала, че парчетата на Мила са свежи и живи. Освен това щерката на Ваня Щерева била достатъчно щура и инакомислеща, за да прави невероятни партита на нейните участия.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.