Въпрос: Бил ли е Даниел Лорер войник в Израел?

Също така бяха поставени и други неудобни въпроси за двойното гражданство и дипломата за висше образование

https://goreshto.net/goreshto/vapros-bil-li-e-daniel-lorer-voynik-v-izrael/113864 Goreshto.net
Въпрос: Бил ли е Даниел Лорер войник в Израел?

Също така бяха поставени и други неудобни въпроси за двойното гражданство и дипломата за висше образование

Бе зададен въпрос дали острието на промяната и вечно борещият се за постове Даниел Лорер е служил като войник в Израел?

Директорката на Държавната психиатрична болница "Св. Иван Рилски" д-р Цветеслава Гълъбова зададе любопитния въпрос, но неизвестно защо нито една медия не го разгласи.

Отговорът за евентуалната служба на Даниел Лорер като войник в Израел може да даде светлина върху връзките му с друга държава и дали се е клел във вярност към нея. За момента политикът, който се издигна на раменете на президента Румен Радев, а после се отрече от него запазва мълчание и от негова страна няма отговор.

Друго важно питане се отнася до валидността и признаването на дипломата на Лорер за висше образование у нас. Това може да повлияе сериозно на легитимността на неговите академични квалификации и възможността му за заемане на определени висши длъжности в България.

Д-р Цветеслава Гълъбова задава и допълнителни теми за журналистическа проверка, включително дали Даниел Лорер разполага с двойно гражданство, като Кирил Петков, или дали министър Юлиян Попов и премиерката на ротационен принцип имат такива.

Някои журналисти обещават да разследват и подготвят отговорите на тези въпроси, ако съответните политици не предоставят ясни такива пред обществото.

За момента политиците запазват мълчание, игнорирайки неудобните въпроси.

Източник: narod.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.