Върхът на лицемерието! Врагините от „Ергенът“ Виктория Цър Пър и наквасената Хриси- приятелки

https://goreshto.net/goreshto/varhat-na-licemerieto-vraginite-ot-ergenat-viktoriya-car-par-i-nakvasenata-hrisi-priyatelki/135157 Goreshto.net
Върхът на лицемерието! Врагините от „Ергенът“ Виктория Цър Пър и наквасената Хриси- приятелки

В злополучният трети сезон на „Ергенът“ Виктория Асенова и пияндето Христиана Манова бяха злостни врагини

Психоложката дори й лепна прякора Цър-Пър и през целия престой в любовното шоу не спря да я напада и да се нахвърля с грозни думи към спортната мениджърка.

И сега ново 20, двете станали първи приятелки в мрежата, а и май наяве!

Училищната психоложка  и до сега продължава да я наричат в нета „Ща заапа“. Понеже тези думи не слизаха от устата й, докато беше права или докато седеше сред останалите момичета от предаването.

И така, тези отявлени врагини във вилата на гръцкия остров Родос, където бе третия сезон на „Ергенът“,  едва ли не се хванаха за косите вътре, а сега в мрежата си приказват, все едно са си дружки от време оно…

Вероятно Виктория Асенова и Христиана Манова очакваха „потупване по рамото“ и поздравления, само че получиха съвсем друго-всички ги обявиха за лицемерки.

И заподозряха, че желанието им за слава ги е накарало да „заровят томахавките“, за да могат колкото се може по-дълго да я осребряват.

„Е, тези за пари и слава ще си продадат и майчиното мляко! Ама няма балами да им повярват, че както се мразеха вътре, сега изведнъж са си станали много мили“, попиляха ги в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.