Васил Петров: Отървах се от войниклъка с връзки

Признава, че е бил много палаво дете

https://goreshto.net/goreshto/vasil-petrov-otarvah-se-ot-voyniklaka-s-vrazki/52029 Goreshto.net
Васил Петров: Отървах се от войниклъка с връзки

Признава, че е бил много палаво дете

И тази година българският Франк Синатра – Васил Петров не е изневерил на традицията да отбележи именния си ден и споделя, че Василий Велики е негов патрон.

Обикновено в новогодишната нощ има участия и след това на същото място отбелязва и личния си празник. Има доста планове за новата година и се надява всички те да се осъществят. През февруари започват концертите му.


През отминалата година работил много и успял да осъществи цели три турнета. Като цяло годината за него била много интензивна и успешна с Божията помощ. Спазва стриктно всички постове през годината. Не крие радостта си от това, че през последните години младите хора все по-често се обръщат към Бог.

За разлика от голяма част от колегите си, Васил Петров не е имал проблеми с некоректни мениджъри. До момента не му се е налагало и да върши нещо, което му е неприятно.
Популярността сякаш го застига изведнъж през 90-те години на миналия век. Щастлив е, че рожденият му ден – 30 април е обявен за световен ден на джаза, тъй като така отбелязва двоен празник.

Благодарен е на Бог, че така са се стекли обстоятелствата в живота му, че прави това, което радва и вдъхновява хората. Надява се да е жив и здрав и занапред, за да може да дава на хората онова, което носи в себе си. помни и първия си хонорар на стойност 60 лв., които за него били цяло богатство на фона на двата лева, които родителите му му давали като студент, за да си купи нещо от лавката.

Винаги преди излизане пред публика казва кратка молитва и едва след това тръгва към сцената. Прави същото и преди пътуване по суша или със самолет. По този начин е сигурен, че има протекция, защита свише. Като цяло не прави нищо без молитва.

Не знае точния брой на смокингите в гардероба си, тъй като постоянно го обновява. Винаги се опитва да е в крак с модата, да е актуален и прецизен в облеклото си. Дрехите му са адекватни с музиката, която прави и представя пред хората.

Приоритет му е домашната храна и е почитател на разделното хранене. По този начин се поддържа във форма, без да спазва изтощителни диети. Напоследък е изоставил спорта покрай множеството си ангажименти. Все пак върви пеш по 5-6 км. дневно.

Стреми се да стои на дистанция от политическата злоба на деня, тъй като всичко, освен изкуството е преходно. Надява се обаче скоро всичко да се нормализира и да имаме светли дни.
Категоричен е, че няма никакви страхове, защото има Бог до себе си и се уповава на него.

Споделя, че възнамеряват да сключат брак с приятелката му Маргарита Тошева, но все още не е ясно кога точно ще се случи това. В добри отношения е с всичките си бивши гаджета.
С покойния Чочо Попйорданов били съученици и правели редица магарии. Като цяло твърди, че били доста непослушни деца.

Признава, че не е ходил в казармата. Успял да се отърве от войниклъка с връзки.
Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.