Венцислава Тафкова се издаде: Крие женено гадже!(Фото)

https://goreshto.net/goreshto/vencislava-tafkova-se-izdade-krie-zheneno-gadzhefoto/113833 Goreshto.net
Венцислава Тафкова се издаде: Крие женено гадже!(Фото)

Венцислава Тафкова пак е „яхнала“ женено гадже

Пловдивчанката, която се усуква все около чичаци, за да им точи парите, пак е подхванала „старата песен“.

Преди време тя се щракна с дърт богаташ, който я заведе на екскурзия в чужбина и много скоро след това й би шута.

Миската имаше връзка и с гаджето на Емануела-Мартин Николов-Елвиса. Тя кроеше мераци да го върже за дълго, но милионерският наследник поомачка малко чаршафите с нея и я „пусна да пътува“.

След тези ялови мераци да се показва, брюнетката си научи уроците и започна да се крие с кого си ляга. Пред феновете си силиконката упорито твърди, че няма гадже и мъж до себе си.

Но сама „падна в капана“ и се издаде. Тафкова пусна фото в стори тези дни, на което се вижда ръката на мъж, сложил я на кръста й.

Малко след това тя скри снимката. Преди време имаше догадка, че върти любов с гръцки бизнесмен, но клюката не се потвърди.

Според столични клюкари новият й  не искал да излиза на показ. На него не му трябвало евтина слава, защото бил богат бизнесмен. Причината да се крие била, че бил семеен с деца и не искал да се раздухва аферата му. Вероятно, защото знаел, че с миската е  временна, а и не искал да попада в графа „разведен“.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.