Венета Райкова тегли чертата и шашна мъжете!Без плътски наслади и сплетни

https://goreshto.net/goreshto/veneta-raykova-tegli-chertata-i-shashna-mazhetebez-platski-nasladi-i-spletni/121200 Goreshto.net
Венета Райкова тегли чертата  и шашна мъжете!Без плътски наслади и сплетни

Вената Райкова направо тръшна в земята последователите си

Блондинката винаги е изненадвала фенове  и недоброжелатели. Родената в Попово екс водеща и настояща писателка дори изненада с развода си с мъжа си Тихомир, с когото се обичаха много.

Сега пак шашна феновете си, като заяви, че спира със с@кса, всякакви плътски наслади, наслади на небцето и дори с любимите си клюки и сплетни.

Венета Райкова се зарече да не слага на масата никакви мръвки или блажни храни. А отказът й от всичко плътско е заради 40-дневния коледен пост, който авторката на бестселъри си налага.

Но едва ли това ще е проблем за Венета Райкова. Да, бившата водеща на „Горещо“ улича да си хапва  ичесто поства в мрежата с какво си угажда. Само че няма да й е проблем да откаже креватните си забежки, защото самата тя бе споделила, че е останала без мъжки ласки не една, а цели три години.

Но пък, едва ли блондинката от Попова ще откаже напълно с@кса, а само тези дни, когато се пречиства. Това не е изненада, защото Венета Райкова отдавна се вълнува от духовното, окултното и силите, които ни управляват извън нас.

„Хайде другото както и да е, ама как ще спре с клюките ми е много интересно“, подмятат я в мрежата.

Източмник: Хотарена.бг

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.