Веселин Маринов: Не ще мълча на Рачков и в новия сезон на „Като две капки вода“

Дал си е сметка, че времето не е в състояние да притъпи всяка болка

https://goreshto.net/goreshto/veselin-marinov-ne-shte-malcha-na-rachkov-i-v-noviya-sezon-na-kato-dve-kapki-voda/122488 Goreshto.net
Веселин Маринов: Не ще мълча на Рачков и в новия сезон на „Като две капки вода“

Дал си е сметка, че времето не е в състояние да притъпи всяка болка

За пръв път Веселин Маринов направи три поредни мегаконцерта в зала 1 на НДК за 30-годишната си кариера. Не крие, че е изпитвал огромно притеснение и бърза да допълни, че няма как да е иначе, предвид, че е артист – чувствителен и романтичен, работещ с цялата си душа и сърце.

 

На трите си поредни мегаконцерта, Маринов представи новия си албум „Лесен за обичане“. Обикновено издава новите си албуми през пролетта, след което тръгва на турне, но този път е по-различно. Категоричен е, че всеки от албумите му е изстрадан и допълва, че всяка от песните в тях идва не за да попълни бройката, а защото има нужда да изпее именно нея.

 

Различното този път е, че внуците му Веселин и Цветелина, които са на 3.5 години, присъствали на един от трите му мегаконцерта в НДК.

На въпрос дали той самият е лесен за обичане отговаря, че това могат да кажат само най-близките му хора, тъй като всеки мисли, че е идеален и правилно постъпващият в любовните отношения. Признава обаче, че е лесен за обичане, но само за хората, които е допуснал до себе си. Разбира се, чувствал се е и неразбран в любовта, предвид двете му раздели. Твърди, че от години е щастлив с жената до себе си и се чувства много добре.

Простил е на много хора и много неща. Дава си сметка, че с времето човек започва да приема повечето грешки по-компромисно и остават предимно хубавите спомени.

След като през 2021 г. се разболя от COVID-19, заради което му се наложи за полежи и в болница твърди, че към днешна дата се чувства добре.

 

Заклет футболен запалянко е. През 1994 г. в Созопол на футболната среща между България и Нигерия от световното в САЩ се сбил с друг запалянко заради мача.

Обича да гледа мачовете в компанията на приятели, но тъй като поради огромната му заетост напоследък това се случва все по-рядко, но пък се чуват по телефона, за да ги коментират. 

 

Макар с Димитър Рачков да са много близки приятели в реалния живот, се зарича, че напролет в „Като две капки вода“ ще му отвърне по начина, по който се наложи. Ако той се държи добре с него и не се заяжда, Маринов обещава да е толерантен в комуникацията си с него.

 

Не крие, че отминаващата 2023 г., е била една от най-успешните за него с над 50 концерта из страната и три последователни в зала 1 на НДК в края на миналия месец, нов албум, 4 видеоклипа и няколко предпремиерни концерта.

Мечтае през следващата година да направи максимален брой концерти с новия си албум „Лесен за обичане“ и поне още 4-5 видеоклипа, лятно и коледно турне. Възнамерява да издаде нов рождественски албум, който ще бъде представен с два концерта в зала 1 на НДК.

Ще започне работа по поставените цели още в първите дни на януари.

 

Двамата с любимата му ще си дадат почивка през януари, тъй като месец декември им е изключително натоварен откъм ангажименти.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.