Веселин Плачков не спира да плаче! Мариана Попова се бута в „Ергенът“ (Фото доказателство)

https://goreshto.net/goreshto/veselin-plachkov-ne-spira-da-plache-mariana-popova-se-buta-v-ergenat-foto-dokazatelstvo/52820 Goreshto.net
Веселин Плачков не спира да плаче! Мариана Попова се бута в „Ергенът“ (Фото доказателство)

Веселин Плачков плаче ли, плаче

Актьорът, изиграл великия Левски, не може място да си намери от мъка. Той не очакваше това от половинката си Мариана Попова. Защото певицата решила да влезе в „Ергенът“ и да отнесе Евгени Генчев като „куцо пиле домат“.

Но преди да пристъпи в имението в Бодрум, Турция, певицата решила да легне под ножа и да се реконструира. Тя искала да е на висотата на своите съпернички и да бъде равностойна противничка на солидно тунинговани мадами.

За целта Мариана Попова си наблъскала солидно количество хиулорон в джуките, като дори конкурирала Бг Барби Андреа Иванова по големината на устните.Турила си огромни мигли, за да пърха сладострастно срещу чаровния пианист и накрая издялкала скули. След като хирурга я направил напълно пластмасова, Мариана попова решила да атакува любовното шоу. Но преди това си направи селфи, като поиска да получи одобрението на зрителите за напълно променения си външен вид.

Само че слава Богу, това се оказа шега, а Мариана Попова показа завидно чувство за хумор.

„Като видях снимката й в мрежата така тунингована, направо си плюх в пазвата. Казах край, свършиха нормалните хора! После с огромно облекчение разбрах, че певицата си е направила шега и въздъхнах с облекчение“, коментират в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.