Веско Маринов през сълзи: Не мога да го направя!

https://goreshto.net/goreshto/vesko-marinov-prez-salzi-ne-moga-da-go-napravya/132702 Goreshto.net
Веско Маринов през сълзи: Не мога да го направя!

Веско Маринов призна дълго пазена тайна

В момента певецът се изявява като жури в шоуто за имитации „Като две капки вода“.Точно на Лазарова събота певецът сподели нещо, което винаги го е разплаквало.

„Не мога и не мога да пристъпя прага на родната си къща в Полски Тръмбеш! След като починаха родителите ми не мога да отворя портата на родната си съща.

Всяка вещ там, която е на родителите ми, градината, всичко предизвиква болезнен спомен у мен.Не само къщата, не мога да се върна и в родния си град. Имах прекрасно и много щастливо детство, затова така ми е свидно на сърцето“, призна в ефира на Нова известния изпълнител.

Маринов сподели още, че е твърде емоционален и сантиментален като човек и няма никакво понятие какво ще прави с родната си къща. Засега този въпрос със съдбата на родния му дом е избутан дълбоко в сърцето си.

Веско Маринов сподели още, че е много щастлив с децата и внуците си.

„Чакам с нетърпение Цветница, за да поздравя малката си внучка Цвети за празника. Голямата ми мечта е да я видя абитуриентка. Благодарен съм на децата си, че дойдоха на концерта ми преди Коледа“, каза още трубадура от Полски Тръмбеш.

В момента мисълта и енергията му била насочена към юбилейния концерт, който подготвял през септември.

Източник: Марица, Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.