Веско Маринов пусна бомбата:Разкри неподозирана тайна за Алла Пугачова!

https://goreshto.net/goreshto/vesko-marinov-pusna-bombatarazkri-nepodozirana-tayna-za-alla-pugachova/120108 Goreshto.net
Веско Маринов пусна бомбата:Разкри неподозирана тайна за Алла Пугачова!

Животът на Веско Маринов, по странен начин, се е преплел с руската звезда Алла Пугачова

Тя имала пръст в това той да спечели песенния конкурс „Златния Орфей“ през далечната 1994 година. И да грабне голямата награда от 10 000 долара.

Без да знае, че руската прима е в журито, той изпълнил нейна песен. Тогава, като млад певец изобщо не се надявал, че звезда от нейния ранг ще посочи него за победител.

От секретарката на конкурса научила, че везната в негова полза наклонила именно Алла Пугачова. Журито имало друг фаворит, но  руската естрадна прима успяла да ги убеди, че Веско Маринов се е представил в пъти по-добре от другия  и той заслужава наградата.

Пред Гала в „На кафе“ той признава, че никога не е споменавал пред Пугачова в годините, че знае за нейната намеса. Но след това Тончо Русев му обърнал специално внимание и така се родили едни от най-известните му песни, които композитора написал специално за него.

След това кариерата му тръгнала стремглаво нагоре. Въпреки шегите по негов адрес, някои от които доста злобни, той  е доволен от пътя на музиката, който е извървял.И с трепет и нетърпение очаква предстоящите три концерта в столицата, за да се срещне с любимата публика.

Източник: Шоублиц.бг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.