Веско Маринов смразен с батко си! (Той го е задминал по имане)

https://goreshto.net/goreshto/vesko-marinov-smrazen-s-batko-si-toy-go-e-zadminal-po-imane/132051 Goreshto.net
Веско Маринов смразен с батко си! (Той го е задминал по имане)

Веско Маринов не обича да говори за батко си

Трубадурът от Полски Тръмбеш има по-голям брат, който  е успешен бизнесмен.Марин живее от години във Велико Търново, където развива супер успешен бизнес.

Болярите го познават като човека, който притежава една от най-известните баничарници и прави най-вкусните банички в града. Но след това решил да се занимава с нещо по-крупно и издигнал пет етажна сграда в района на пивоварната.

Баткото на певеца ще строи и много модерен жилищен комплекс, който ще го направи милионер. А бизнесът с баничките оставил на семейството си. Малцина знаят, че дъщерята на Марин е собственик на една от най-модерните сладкарници, която се посещава от местния хайлайф.

Не се знае защо отношенията между двамата братя са хладни, но те от години са смразени. Това страшно много тормозело родителите им. Татко им почина през 2018 година. Тогава Веско Маринов реши да настани 91-годишната си майка в хоспис в Костенец, близо до столицата. Тя имала бистър ум, но трудно ходела и чувала.

Веско Маринов е получавал покани да журира в почти всички формати, без „Гласът на България“. След приключване на „Капките“ изпълнителят тръгва на лятно турне. Той е доволен,че залите са пълни и той печели добре. Но не може да стигне по имане батко си, споделят близки до братята.

Източник: Лупа.бг, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.