Вихра Петрова е готова да сподели знанията си по астрология, но…

По недоказаните практики за сбъдване на желания напоследък залитат доста хора

https://goreshto.net/goreshto/vihra-petrova-e-gotova-da-spodeli-znaniyata-si-po-astrologiya-no/121815 Goreshto.net
Вихра Петрова е готова да сподели знанията си по астрология, но…

По недоказаните практики за сбъдване на желания напоследък залитат доста хора

Запознати издават, че бившата съпруга на продуцента Иван Христов – Вихра Петрова, е започнала да прави магии по пълнолуние. Тя сподели, че за пълнолуние в Близнаци ще прави масов ритуал за сбъдване на желания, който ще включва писане на желанията, споделяне на силни енергийни мантри на пълната луна, благодарение на които ще се постигне освобождаване (вероятно е имала предвид освобождаване от проблеми и тревоги), както и практики за сбъдване на желанията.

 

Вихра, която в последно време сериозно се е заела с астрология, е готова да сподели знанията, които притежава по въпросните практики, които се правят по пълнолуние с всеки, който обаче й плати определената за това такса. Сумата, която иска не е непосилна – 15 лева за целия ритуал, който ще се проведе в интернет платформа.

С такива дейности се занимават и доста други хора, които залитат по недоказани практики за сбъдване на мечти. Любопитното обаче е, че имат клиенти, при това не малко.Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.