Викси и Жоро от Един за друг си казват „Да“ до броени дни

Бременната Викси направи моминско парти с приятелки от риалитито

https://goreshto.net/goreshto/viksi-i-zhoro-ot-edin-za-drug-si-kazvat-da-do-broeni-dni/111925 Goreshto.net
Викси и Жоро от Един за друг си казват „Да“ до броени дни

Бременната Викси направи моминско парти с приятелки от риалитито

В шоуто "Един за друг" се очаква още една сватба след победата на Вики и Явор в четвъртия сезон. Този път младоженецът е Жоро, а булката е другата Виктория, наречена Викси, която участва през пролетния сезон.

 

Преди няколко дни Викси организира моминско парти, на което празнува заедно с други дами от риалитито, без сестра й обаче – фолк звездата Десита.

 

В думите си към Виктория, нейната приятелка от "Един за друг" – певицата Криси, каза: "Най-красивата бъдеща булка! Пожелавам ти винаги да обичаш безгранично, любима Вики, а ние винаги ще обичаме теб!". Двете дами са от Бургас и винаги имат общи теми за разговор около родния си град.

 

Моминското парти било изискано, с изцяло розова тематика, и на него присъствали цели четири от участничките в риалитито на Нова тв. Освен Криси, партито й уважили Габи, Димана и Милена.

 

Не е ясно каква е причината за отсъствието на Десита от партито. Едва три седмици по-рано двете сестри се обясняваха в любов една на друга. Виктория пусна в социалните мрежи снимка с Десита, разкривайки „тайната”, че са сестри – информация, която е била скрита до финала на „Един за друг”. Момичетата си пишат една на друга, че се обичат, но дни по-късно моминското парти минава без певицата. Нейна фенка коментира снимките на младоженката: „Десита липсва”. „Много им липсвах”, отговаря фолкаджийката, но не става ясно дали зад думите й се крие сарказъм, нито защо не е присъствала на партито.

 

Викси не е изтрила коментара от страницата си в социалната мрежа, от което може да се съди, че не е в лоши отношения със сестра си, а причината за нейното отсъствие е уважителна. Всички фенове на двете дами се надяват да видят Десита поне на сватбата.

 

Викси и Жоро не искат да отлагат сключването на брака си, защото са в очакване на първото си дете. За бременността на булката се разбра по време на снимките на предаването. Във вилата на любовта изведнъж започна да й прилошава и да я обхващат странни настроения. Няколко дни по-късно участниците в шоуто започнаха да се досещат, че причината за тази промяна може да е изненадваща бременност. Викси отиде на лекар, което потвърди, че тя ще става майка, и двойката напусна състезанието.

 

Бъдещата булка отдавна е казала „Да?“ на своя избраник, но все изчаквали със сватбата. Сега вече чакането свърши.

Двойката твърди, че е поканила на тържеството си всички участници в „Един за друг". Младоженците са заедно от години. „Бяхме деца, едва ли някой в 9-и клас си представя: „Леле, това е любовта на живота ми! Край - женя се!“ Просто така се получиха нещата, че веднъж станахме двойка и повече не сме се разделяли. По онова време бях 120 кг. и всички ми казваха, че трябва да отслабна, включително родителите ми. Не беше нормално, нито здравословно. Тук говорим за затлъстяване. Едно на ръка, че чисто визуално не бях хубав... Килограмите ги качих рязко едно лято, докато бях при баба. Тя ме охрани и не успях да сваля, докато Вики не ме мотивира“, разказа преди време Жоро в интервю пред Гала.

 

Той спечелил хубавата си половинка с грижовност и добро отношение. Тя обаче също е имала кризи във връзка с външния вид. Имало период, в който страдала от тежко акне. Не искала да се показва пред никого без грим. Днес няма такъв проблем, но е останала склонността й да прекалява с тежкия макиаж – това личи от всички кадри в предаването.

 

Двойката искала да участва в „Един за друг” още след първия сезон. Две години обаче отлагали подаването на документите си, защото Жоро бил студент. Той не искал да прекъсва обучението си, за да влиза в риалити. Тази пролет се. Дипломира в специалност „Право” в Софийския университет, а дни преди моминското си парти Викси показа снимка с него от церемонията, на която е взел своята диплома.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.