Викси и Жоро смаяха гостите на сватбата си с изискана бутикова почерпка (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Четири от участничките в риалитито станаха шаферки на бременната булка

https://goreshto.net/goreshto/viksi-i-zhoro-smayaha-gostite-na-svatbata-si-s-iziskana-butikova-pocherpka-galeriya-snimki/112588 Goreshto.net
Викси и Жоро смаяха гостите на сватбата си с изискана бутикова почерпка (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Четири от участничките в риалитито станаха шаферки на бременната булка

Неслучайно риалитито "Един за друг" на Нова тв се описва като най-позитивното в българския ефир, което същевременно се оказва и катализатор за създаването на укрепени връзки между участниците.

 

В хода на предаването се е случвало участниците да се разведат, но много по-често след финала му се раждат бебета, а неженените двойки решават да сключат брак. Пример за това е случаят на младата двойка Виктория и Жоро, които наскоро казаха своето "Да!" един на друг. По време на участието им в риалитито, двойката разбраха, че са в очакване на първата си рожба.

 

Сватбата на Георги и Виктория, по-известна като Викси, се бе край морето в Бургас, където двамата младоженци са родени и израснали. Те са заедно още от ученическите си години, когато той бил пълен, а тя страдала от упорито акне. Въпреки това, с взаимната си подкрепа и разбиране успели да преодолеят трудностите и да изградят здрава връзка.

 

Вече са женени, а скоро им предстои да станат родители. Още когато стана ясно, че ще вдигат сватба, младоженците обявиха, че ще поканят всички, с които са се запознали в предаването.

Четири от шаферките са били приятелки на булката от шоуто „Един за друг". Това са Габи, Кристина, Димана и Александрина, които са били облечени с еднакви рокли в бледорозово. Техните половинки Десислав, Артьом, Христо и Феодор пък са били в черни костюми.

 

Самата Викси е била изключително елегантна булка, въпреки напредването на бременността, а младоженецът е избрал костюм в светъл тон, който много отива на мястото, избрано за сватбата – морският бряг.

 

За Викси и Георги се знае, че са сгодени отдавна, но след като в предаването разбират, че очакват дете, решават да побързат със сватбата. Тя е организирана почти светкавично, след излизането на двойката от шоуто, но въпреки бързането на тържеството не са липсвали детайли като разкошна украса от рози, воали върху столовете, златни инициали на младоженците и всякакви  други глезотии, които са превърнали вечерта в истински празник.

 

Гостите са се черпили с ръчно приготвен сладолед на клечка с глазура в бяло, зелено и розови рози, с близалки с форма на цветя, меденки с форма на сърца, френски макарони и бисквити с глазура в бяло, розово и зелено с инициалите на младоженците. Всичко е било романтично, изискано и красиво. На записите, които са споделени във виртуалното пространство, се вижда млада тъмнокоса певица, която забавлява гостите. Тя много прилича на сестрата на булката - фолк изпълнителката Десита, което опровергава слуховете, че двете дами са скарани.

 

Преди Викси и Жоро във вечна вярност се врекоха и победителите в риалитито тази година – другата Виктория и нейният любим Явор. Тяхната сватба е била още преди излъчването на финалния епизод на шоуто.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.