Виктор Стоянов насмете ерген № 3! Но първо ожали Алек

https://goreshto.net/goreshto/viktor-stoyanov-nasmete-ergen-3-no-parvo-ozhali-alek/135158 Goreshto.net
Виктор Стоянов насмете ерген № 3! Но първо ожали Алек

Третият сезон на „Ергенът“ никак няма да бъде забравен скоро

Имената на Алек Младенов, който избяга позорно и отказа да поеме отговорност и имената на двете финалистки-Надежда Вишева и Магдалена Томова дълго, дълго ще се споменават от зрителите.

И докато на синеочкото ще му се лепят какви ли не определения, като най-мекото ще е Мамин Сашко, двете финалистки ще се споменават със съчувствие и радост, че са се отървали от „плазмодия Алек Младенов“.

Тази сутрин, в студиото на „Преди обед“ гостува първият ерген Виктор Стоянов. Бившият гребец и фитнес инструктор смая всички, като ожали синеокия Алек.

„Знам какво му е на Алек, сега името му се спряга от всички, всеки му казва как да живее, какво да прави, как е трябвало да постъпи, да го осъждат, жалят, съжаляват и  разпъват на кръст.

Не му е лесно, бях на негово място! Дълго ще е в това положение. Защото постъпи по този начин, който никак не е мъжки и аз няма да го оправдавам, ама няма и да го съдя. Има си прекалено много недоброжелатели, не му трябва още един“, заяви Виктор Стоянов.

И категорично отказа да се върне отново в любовното шоу, дори за милиони, каквито предложения имал от зрителите, защото бил най-голям мъжкар от тримата ергени.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.