Виктор Стоянов помпа самочувствие! Изживява се като звезда

https://goreshto.net/goreshto/viktor-stoyanov-pompa-samochuvstvie-izzhivyava-se-kato-zvezda/113713 Goreshto.net
Виктор Стоянов помпа самочувствие! Изживява се като звезда

Позабравеният ерген Виктор Стоянов реши да напомни за себе си

След като премина през няколко медии и предавания, той изненадващо кацна при Гала „На кафе“.

Бившият фитнес инструктор го раздава обиден и дори не спомена името на конкурентната медия, която го направи звезда. Разбира се, в родните размери.

Пред плевенчанката той не спря да каканиже колко е разочарован от шоуто „Ергенът“, как са го прецакали и той, милият, не бил взел и лев за своята известност.

Но пък, за сметка на това подчерта дебело, че именно той, като първи ерген в риалити формата, донесъл огромен успех на изданието. Да се смееш ли, да плачеш ли?!

Той имаше обещана рубрика при Цитиридис и в „Преди обед“, но на екран се показа само няколко пъти. Само че не посочи себе си като причина за провала, а заяви пред Гала, че мерака му е да стане актьор.

Разбира се, това усетил, след като участвал в театрална постановка и в кинохита „Чалга“. Но и тук удари на камък! Сега пишман звездата се учил да преподава на хората как да намерят пътя към щастието.

Виктор Стоянов спомена и за предишните си любови, но дума не обели за провалената си с инфлуенсърката Мария.

Обаче наперено заяви, че бил залят от женско внимание в мрежата, а дамите му пращали нецензурни неща и го искали за бик.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.