Виктория Асенова (Цър Пър) от „Ергенът“ се похвали с огромен и дебел…

https://goreshto.net/goreshto/viktoriya-asenova-car-par-ot-ergenat-se-pohvali-s-ogromen-i-debel/137006 Goreshto.net
Виктория Асенова (Цър Пър) от „Ергенът“ се похвали с огромен и дебел…

Помните ли Виктория Асенова от последния сезон на „Ергенът“, на която останалите момичета й лепнаха прякора Цър Пър.

Тя стана известна не само с нестандартната си физиономия, но и че вътре, в шоуто, показа характер и се опъваше доста често на ергенът Алек Младенов.

Тя бе директна и с останалите претендентки за ръката и сърцето на подлизуркото Алек. Дори след като той я изрита от шоуто, тя продължи да твърди, че го обича истински и отблъснала доста мераклии, които искали да бъдат гаджета с нея.

След шоуто Вики си оправи зъбите и в нета дори я поздравиха за манипулацията, която направи. Но заради участието си в любовното риалити „Ергенът“ Виктория Асенова получи яка балтия.

От БФС, където тя работеше като мениджър, я уволниха и й се наложи спешно да си търси работа. Тя обаче се зарече да съди шефовете си до дупка, понеже са постъпили нечестно с нея.

В интерес на истината култовата участничка и досега не се е показала с ново гадже до себе си.

Въпреки че докато беше във формата се носеха слухове, че имала доста гаджета преди да влезе в „Ергенът“. Дали е станала по-предпазлива или наистина е изпитвала истински чувства към Алек, Вики мълчи по темата.

Но пък се похвали, че има голям, дебел и само неин…бойлер.

„Някой се хвали с почивка в Санторини, аз пък си имам голям бойлер“, доволна е Вики.

Източник: Лупа.бг, Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.