Виктория Готева не пропуска да подчертае дебело новата си фамилия след като се омъжи за Маестрото

Не може да остане незабелязан и блясъкът в очите й

https://goreshto.net/goreshto/viktoriya-goteva-ne-propuska-da-podchertae-debelo-novata-si-familiya-sled-kato-se-omazhi-za-maestroto/114103 Goreshto.net
Виктория Готева не пропуска да подчертае дебело новата си фамилия след като се омъжи за Маестрото

Не може да остане незабелязан и блясъкът в очите й

Новинарката от bTV е на седмото небе от щастие, след като успя да обвърже Маестрото с брак.

 

За никого не е тайна, че завоеванията на музиканта не са едно и две, но малцина са жените, успели да му наденат брачния хомот и естествено Виктория е една от тях. Друг е въпросът, че тя е с цели 27 години по-млада от него. Този факт предизвика вълна от иронични коментари в публичното пространство, но изглежда тя не се притеснява от тях.

 

Освен това е толкоз щастлива, че е добавила фамилията му с тире към нейната, че не пропуска да подчертае, че вече е госпожа. Винаги, когато чете новинарската емисия, тя се представя като – Виктория Готева-Димитрова.

 

Другият детайл, който не може да бъде пропуснат е блясъкът в очите на новинарката всеки път, щом добави и фамилията на съпруга си. Няма съмнение, че е много доволна от брака си и е щастлива с Маестрото, поне засега. Никой обаче не се наема да прогнозира колко дълго време ще продължи щастието им.

 

Друг интересен факт е, че близките на Виктория не са имали нищо против брака й с музиканта, въпреки огромната разлика във възрастта им. Да, вярно е, че за любовта няма граници, но все пак идва период, в който разликата в годините става доста осезаема.

Източник: show.blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.