Виктория Капитонова си „плю“ на претенциите!(Виж какво гадже си хвана-фото)

https://goreshto.net/goreshto/viktoriya-kapitonova-si-plyu-na-pretenciitevizh-kakvo-gadzhe-si-hvana-foto/114329 Goreshto.net
Виктория Капитонова си „плю“ на претенциите!(Виж какво гадже си хвана-фото)

Победителката от първия сезон на „Ергенът“-Виктория Капитонова, клекна на по-скромен богаташ

След като се раздели с дъртака, оправната рускиня пак си хвана мъж, за да я издържа. Но изглежда той не е покрил съвсем високите й критерии за богат мъж.

Защото двамата са на море, но не някъде в чужбина, където ходят богатите и известните, а на родното ни Черноморие-Свети Влас.

Като знаем каква висока топка иска да постигне в живота си Виктория Капитонова, мъжът до нея да й подари Ролекс,клекнала е. И се е  задоволила с не толкова имотен мачо.

Според клюката въпросният, който й се води гадже, си имал и друга приятелка, която му била уж сериозна. Но хитрата рускиня така го е щракнала, че да се види, че той е неин и въпросната дама да го освободи, само за нея, подозират в мрежата.

Все пак лицето му не се вижда, но по тялото си личи, че мъжът  е млад, а не е прилежно епилиран, както е модерно напоследък.

Така че от въпросната папарашка снимка си личи, че двамата са заедно и се радват на слънцето, припичат се и се кефят на морските вълни. Не се знае обаче дали връзката им ще продължи и след морската авантюра или въпросния бизнесмен няма да „акостира“ при другата, вероятно по-вярната си приятелка.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.